politikanti-logo-mk

Гласовно информирање

Бидете информирани за најпопуларните теми на локално и глобално ниво - преку вашите омилени podcast платформи
ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Подкастери

Бидете информирани и секогаш во центарот на новостите и случувањата на локално и глобално ниво. 

Политиканти е аудио емисија во која се дискутираат и анализираат актуелни настани, политики и прашања поврзани со политиката и владата, често со интервјуа со експерти и политичари од различни перспективи и идеологии.

Во денешниот свет, кога имаме се помалку време за дигестирање на информациите преку традиционален пат (социјални мрежи, телевизија и слично) – не правете компромис и бидете секогаш во тек

Запознајте ги домаќините

Борјан Јовановски и Сашо Орданоски се медиумски професионалци кои целосната кариера ја посветиле на новинарството и правилното известување и пренесување на вести.

Двајцата го водат шоуто за геополитички разговори со гости од различни сфери, давајќи увид во она што е актуелно.

saso-ordanoski
borjan-jovanovski-white-bg
Нашите последни

Подкасти

Дознајте повеќе

Зошто да нè слушате?

Квалитетна содржина

Целата содржина која е предмет на разговор на нашите подкасти е издржана и фактуелно проверена.

Глобална сцена

Во центарот на глобалните случувања од секојдневната и политичката сцена.

Интервјуа со експерти

Нашите поканети гости и партиципанти во подкастите се експерти кои се почитувани и етаблирани во нивната област.

Прашања и одговори

Поставете го вашето прашање и ќе биде дискутирано на следниот подкаст.

Изразете го вашиот интерес.

Погледнете ги нашите

Настани и подкаст конференции

Во моментов нема закажани настани

партнери и

Спонзори

Со нивната континуирана поддршка се обезбедува пренесувањето на факти до Вас – нашата ценета публика.

Слушајте нè