politikanti-logo-mk

За секуларноста на државата, владата и верските празници…
За потребата за транспарентност која се’ уште не живее во нашите владеачки структури…
За аферите, скандалите, јавните дебати и одговорноста на медиумите…

Politikanti.mk · Епизода 14