politikanti-logo-mk

🔴 ИЗБОРИТЕ СЕ КАКО МАТЕМАТИКА, АКО ВЛЕЗЕШ СО ЕМОЦИИ – СИ ЈА УТНАЛ РАВЕНКАТА
🔴 НИЈАНСАТА ВО АЛИЈАНСАТА Е ИСТА КАКО ЗА СИТЕ – ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПАРТИСКА ПОЛИТИКА
🔴 ТРОФАЗЕН ПЛАН НА ВМРО-ДПМНЕ: УНИШТИ ГО СЈО, НАПРАВИ ВЛАДА, ФИНГИРАЈ ПРЕГОВОРИ, А ПАТЕМ АБОЛИЦИРАЈ
🔴 МАЧНО Е ВО ОПОЗИЦИЈА: СИТЕ БИ ДА ВЛЕЗАТ ВО ВЛАДА, А ВО ЕУ МОЖЕ И ПОПОСЛЕ