politikanti-logo-mk

За политички канцерогениот предлог на ВМРО-ДПМНЕ за промена на Уставот…
За љубовта меѓу Данела и Ќосе…
И за потребата на Западот да ја декодира современа Кина…

Politikanti.mk · Епизода 11