politikanti-logo-mk

🔴 БИТИЌИ: ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ ДА ТЕРААТ ПОЛИТИКА ПРЕД ИЗБОРИ, ВОН ИЗБОРИ ТРЕБА ПОВЕЌЕ ДА СИ ВЕРУВАМЕ ЕДНИ НА ДРУГИ