politikanti-logo-mk

За најновата амбасадорска рокада, Жерновски-Тупанчевски…
Истекот на информации од Пентагон како поздрави и честитки од американските служби…
Импликациите од досега најнеизвесните избори во Турција…
За маглата околу „доверливиот“ договор со „Бехтел и Енка“…

Politikanti.mk · Епизода 13