politikanti-logo-mk

За тоа дали се потребни вонредни мерки во македонското правосудство;  за поддршката на ВМРО – ДПМНЕ на политичкото насилство во Македонија преку Советот на Општина Битола…

Politikanti.mk · Епизода 16