politikanti-logo-mk

🔴 ПРИ ИСТ СТЕВО И ИСТА ГОРДАНА ОД ПРЕД ПЕТ ГОДИНИ, ЗОШТО РЕЗУЛТАТОТ БИ БИЛ ПОИНАКОВ?; ЕВРОПА ГЛАСА: И МАКЕДОНИЈА ПОД РУСКА ПРОПАГАНДА, ДАЛИ ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ СЕ ОГРАДИ?