politikanti-logo-mk

🔴 ИНТЕРВЈУ СО МИНИСТЕРКАТА ЗА ОДБРАНА, СЛАВЈАНКА ПЕТРОВСКА: НЕ СЛУШАЈ ШТО ВЕЛАТ ПОЛИТИЧАРИТЕ, ТУКУ ШТО ПРАВАТ, А НИЕ НАПРАВИВМЕ МНОГУ