politikanti-logo-mk

За растечката општествено-политичка криза во Србија по двата трагични настани со масовните убиства во Белград и Младеновац и “прелевањата“ во дебатите во Македонија; за постизборните превирања во Бугарија и номинацијата на Марија Габриел за можна премиерка; за изборите во Турција и неизвесноста од исходот врз меѓународната позиција на земјата…

Politikanti.mk · Епизода 19