politikanti-logo-mk

Што стои зад националистичките и личните пресметки помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ; за годишнината од руската инвазија врз Украина и во кој правец се движи војната…

Politikanti.mk · Епизода 2