politikanti-logo-mk

🔴 КАЈ НАС СЕ ГЛАСА: ОВИЕ ДА СИ ОДАТ, ОНИЕ ДА НЕ ДОЈДАТ
🔴 ЦРНИ ЛИСТИ СО НЕЈАСНИ ПОРАКИ: ЗАРЕМ САМО МАКЕДОНЦИ СЕ КОРУМПИРАНИ?