politikanti-logo-mk

За новата бугарска влада и за изборите во Турција и Грција; за матурантите и симболиката на знамињата; и за незаинтересираноста на нашите политичари за единствената важна работа во државата, образованието…

Politikanti.mk · Епизода 22