politikanti-logo-mk

Поради сите контроверзии околу него, но и поради неговото интелектуално резиме и авангардните либерални ставови кои бескомпромисно ги застапува во Србија – наш гостин во Политиканти.мк е Ненад Чанак

Politikanti.mk · Епизода 23