politikanti-logo-mk

🔴 ВМРО – ИЗГУБЕНА ПО „ПАТОТ“, СДСМ – ВО ВРЕМЕТО, А ДУИ – ВО ПРЕВОДОТ
🔴 ПОГРЕШНА МАТЕМАТИКА: БЕЗ МАЛИТЕ ПАРТИИ МОЖНА Е ИЗБОРНА ПОБЕДА, НО НЕ И ВЛАДА
🔴 АВТОКРАТИТЕ ПАЃААТ КАКО КУЛА ОД КАРТИ: ЕРДОГАН ОД СПАСИТЕЛ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ВИНОВНИК