politikanti-logo-mk

🔴 Зошто службите за односи со јавност во Владата не ги подготвуваат министрите?
🔴 Ботови за лајкови и поддршка на партиските лидери…
🔴 Ни треба веб-полицаец против говор на омраза.
🔴 Јавниот говор вон контрола: Клетви, омраза, сеир…
🔴 Ќе има влада со албански партии или без? А ако биде 60:60?