politikanti-logo-mk

За македонскиот јазик на јапонскиот амбасадор; за скопската провинција дури кога се и земјотреси во прашање; за вештачката интелигенција која го прогласи Политиканти.мк за многу успешен проект…

Politikanti.mk · Епизода 4