politikanti-logo-mk

За аферата „ДоказМ“ која открива пипци на многу познати адреси… За Бектел и Енка и високите хонорари за повеќето наши сограѓани вклучени во процесот… За охридската инспирација која Борел ќе им ја понуди на Курти и Вучиќ…

Politikanti.mk · Епизода 6