politikanti-logo-mk

🔴 ИНТЕРВЈУ СО ТАЛАТ ЏАФЕРИ: ОВИЕ ИЗБОРИ ЌЕ ПОКАЖАТ ДАЛИ И ПОНАТАМУ НИ ТРЕБА ПРЖИНСКА ВЛАДА ИЛИ СЕ ПРОМЕНИЛ МЕНТАЛИТЕТОТ ОД 2016 ГОДИНА