politikanti-logo-mk

За тоа зошто партиите во Македонија мразат фракции; за Виолета Ачкоска и за леснотијата на постоењето на Фејсбук; и треба ли Боки 13 да умре за да докаже дека не е здрав?

Politikanti.mk · Епизода 7