politikanti-logo-mk

Епизода 30 / Сезона 02

🔴 Сашо Орданоски и Борјан Јовановски во ова издание се занимаваат со неколку меѓусебно поврзани политичко-економски теми, каде редовен зачин е актуелната кампања за претседателските и парламентарните избори. Деновиве излезе […]

Епизода 29 / Сезона 02

🔴 ГОСТИН, ЉУПЧО ПОПОВСКИ: АКО (НЕ)ОФИЦИЈАЛНО СЕ ОТКАЖЕ ОД ЕУ, МАКЕДОНИЈА ЌЕ НАЗАДУВА Љупчо Поповски, долгогодишен новинар, уредник и вонреден аналитичар и познавач на состојбите во Европската Унија беше гостин […]

Епизода 28 / Сезона 02

🔴 ГОСТИН – ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА, АРТАН ГРУБИ: НИЕ ЌЕ ПОБЕДИМЕ, НО БИТНО Е И СДСМ ДА ПОМИНЕ ДОБРО ЗА ДА СЕ ФОРМИРА ВЛАДА

Епизода 27 / Сезона 02

🔴 ГОСТИН ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА, БОЈАН МАРИЧИЌ: ВМРО-ДПМНЕ Е ВО СЛАТКА ЗАБЛУДА ДЕКА БЕЗ УСТАВНИ ИЗМЕНИ ВЕДНАШ, ЌЕ ИМА ПРЕГОВОРИ

Епизода 25 / Сезона 02

🔴 ГОСТИН, ИМЕР СЕЛМАНИ: СЕКОЈ САКА ДА ЛОВИ КОГА Е МАТНО – И ВО БИЗНИСОТ И ВО ПОЛИТИКАТА

Епизода 24 / Сезона 02

🟠 МАКЕДОНИЗАМ Е ЉУБОВ А НЕ ОМРАЗА 🟠 ЕУ КАКО ТЕМА ЌЕ ЗАВРШИ ВО ИЗБОРНИОТ КАЗАН И ЌЕ СЕ ЗАМЕША СО АЈВАРСКА ЛАЖИЦА 🟠 ИМА ЛИ РУСКА ПРОПАГАНДА НА БАЛКАНОТ […]