politikanti-logo-mk

🟠 МАКЕДОНИЗАМ Е ЉУБОВ А НЕ ОМРАЗА
🟠 ЕУ КАКО ТЕМА ЌЕ ЗАВРШИ ВО ИЗБОРНИОТ КАЗАН И ЌЕ СЕ ЗАМЕША СО АЈВАРСКА ЛАЖИЦА
🟠 ИМА ЛИ РУСКА ПРОПАГАНДА НА БАЛКАНОТ БЕЗ СРБИЈА И СРПСКА ПРОПАГАНДА БЕЗ РУСИЈА