politikanti-logo-mk

🔴 ГОСТИН, ИМЕР СЕЛМАНИ: СЕКОЈ САКА ДА ЛОВИ КОГА Е МАТНО – И ВО БИЗНИСОТ И ВО ПОЛИТИКАТА