politikanti-logo-mk

🔴 ГОСТИН ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА, БОЈАН МАРИЧИЌ: ВМРО-ДПМНЕ Е ВО СЛАТКА ЗАБЛУДА ДЕКА БЕЗ УСТАВНИ ИЗМЕНИ ВЕДНАШ, ЌЕ ИМА ПРЕГОВОРИ