politikanti-logo-mk

🔴 ГОСТИН – ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА, АРТАН ГРУБИ: НИЕ ЌЕ ПОБЕДИМЕ, НО БИТНО Е И СДСМ ДА ПОМИНЕ ДОБРО ЗА ДА СЕ ФОРМИРА ВЛАДА