politikanti-logo-mk

Епизода 32

Летни политички муабети: ќе се плажираме или ќе продолжиме со политизирање? Politikanti.mk · Епизода 32

Епизода 31

За тоа дали им личи на поповите политички да митингуваат? И дали е Путин поблиску или далеку до својот крај? Politikanti.mk · Епизода 31

Епизода 30

„Оцрнетиот“ Рамиз Мерко во процепот на умерениот оптимизам на Јовановски и умерениот песимизам на Орданоски. Politikanti.mk · Епизода 30

Епизода 29

Бранко воскресе, ваистину воскресе! Politikanti.mk · Епизода 29

Епизода 28

Гостинка во нашиот подкаст е проф. д-р Венера Крлиу, жената што го менува македонското образование. Politikanti.mk · Епизода 28

Епизода 27

Откако му ги задоволија сите барања и условувања, Мицкоски се премисли за влез во Владата и промена на Уставот. Што така? Politikanti.mk · Епизода 27

Епизода 26

Гостин во нашиот подкаст е Тони Поповски, дипломиран инженер архитект и магистер на политички науки. Politikanti.mk · Епизода 26

Епизода 25

За домашната политичка сцена, во пресрет на лидерската средба… Politikanti.mk · Епизода 25

Епизода 24

Наш гостин, академик Драги Ѓоргиев, историчар Politikanti.mk · Епизода 24

Епизода 23

Поради сите контроверзии околу него, но и поради неговото интелектуално резиме и авангардните либерални ставови кои бескомпромисно ги застапува во Србија – наш гостин во Политиканти.мк е Ненад Чанак Politikanti.mk […]